Ana Sayfa Melike Baysal Yazıları VURUN KAHPEYE

VURUN KAHPEYE

CHP sahip olduğu tarihi açısından dünyanın sayılı partilerindendir.

Yıllarca Baykal olduğu için oy vermiyoruz cümlelerini duyduk, şimdi de soyadı bir türlü doğru dürüst yazılamayan Kılıçdaroğlu’nun yeni CeHaPe’sinden bahsediliyor.  

Elbette yanlışlar var, eksikler var ancak üyelerine ve seçmenine rağmen yüzde 25’e ulaşmış bir partidir CHP.

İktidar olmadığı halde seçim vaatlerini hayata geçirmiş, iktidarın taklit ettiği, Türkiye’nin başına gelen her yanlışta iktidar partisi ve seçmen tarafından yanlışlığın sorumlusu olarak işaret edilen bir partidir.

AKP’nin ülkenin yazılı, görsel ve sanal medyasını kullanarak yaptığı algı operasyonlarının yanında, CHP seçmeninin her ortamda gururla dile getirdiği ”CHP’den bişey olmaz’ cümlesinin yarattığı algıya rağmen yüzde 25 alan bir partidir. AKP üyelerinin ve seçmeninin karınca gibi çalıştığı bir ülkede CHP üyesi ve seçmeninin, her nereye çıkmışsa oradan inmeden ”bizim parti halka inmiyor” diye ahkam kestiği, halkı CHP’ye adeta oy vermemeye ikna ettikten sonra, yüzde 25’te kalıyoruz dediği partidir CHP.

Aylin Nazlıaka’ya gelince…

Ciyak ciyak bağırıp, ”Ata’mın posterini yere indirmişler, çöpe atmışlar” diyerek ortalığı birbirine kattıktan, bizi Akp’nin diline düşürdükten, seçim propagandımızı bir dakikaya sığdıran medyada günlerce birinci haber olmamıza sebep olduktan sonra, üyelerini hop oturtup hop kaldırdıktan, bütün milletvekillerini zan altında bıraktıktan sonra, ”isim vermem kişiliğimle bağdaşmaz” diyerek kenara çekilmeye kalkmıştır.

Haa, unutmadan, Kılıçdaroğlu Nazlıakayı partiden ihraç etmeye yanaşmasaydı, bugün birçok yerde ”Atatürk posterini yere indirenleri koruyan Kılıçdaroğlu’nun y-CeHaPe’si yazılacaktı.”

Etnik kimlik üzerinden siyaset yapan HDP ve MHP, dini kimlik üzerinden siyaset yapan AKP dururken ”vurun kahpeye”…

Loading